Diner show met Argentijnse stijl

Bij het laatste culturele evenement van het jaar is de Stichting verheugd om zaterdag 16
november de Argentijnse gitarist Alvaro Rovira Ruíz te presenteren tijdens een nacht met
livemuziek.

Kaartverkoop gesloten, voor meer informatie neem contact op met events@fundacion.nl.

Alvaro zal ons verrassen met een moderne interpretatie van stukken uit zijn
repertoire van Argentijnse tango en folklore zoals La equívoca van Ariel Ramírez, Volver van Carlos Gardel, Adiós Nonino van Astor Piazzolla en een aantal eigen creaties.

Alvaro heeft een jarenlange muzikale carrière en is tegenwoordig werkzaam als leraar en
dirigent van het Argentijnse folklore ensemble bij het Conservatorium in Rotterdam.

Dit zal plaatsvinden onder het genot van een Argentijns diner, waar het traditionele
Argentijnse vlees zeker niet zal missen.

Uw deelname is om fondsen te werven voor Mucar, een stichting van blinden en slechtzienden en Volksbibliotheek Sarmiento.

Dankzij de steun van: