Help ons

De algemene doelstelling van de Stichting Solidariteit Nederland-Argentinië is fondsen te werven voor en steun te verlenen aan sociale projecten in Argentinië.

De fondsen voor de projecten worden geworven door het organiseren van sociale en culturele evenementen, privé schenkingen en medefinanciering van andere organisaties. De Stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers.

U kunt ons op de volgende manieren helpen:

Actie Sponsorkliks

Beste vrienden van Fundación Argentino-Holandesa de Solidaridad, help ons aan meer inkomsten!

Met SponsorKliks kunt u ons helpen om NGO’s en sociale projecten in Argentinië te ondersteunen, zonder extra kosten voor u. Help anderen terwijl je winkelt voor de feestdagen via SponsorKliks

Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans is voor Fundación
Argentino-Holandesa de Solidaridad om inkomsten te genereren voor onze goede doelen.

Veel dank namens het Fondsenwerving commissie.
Nog vragen?: fundraising@fundacion.nl

✅ Word vriend van de Stichting
Door het formulier in te vullen